Seminar Motivasi Pelajar

Satu seminar Motivasi Pelajar telah pun di adakan di Daerah Kinabatangan. saya telah di tugaskan untuk mengambik beberapa shot untuk majlis ni bagi tujuan dokumentasi PPD kinabatangan. majlis ini dirasmikan oleh Datuk Bung Mokhtar.
majlis penyampaian anugerah untuk pelajar cemerlang UPSR pun turut sama diadakan…. berdasarkan tentatif program yang di sediakan, saya bersedia dengan idea2 yang patut sebelum majlis berlangsung.

murid1

bila start majlis.. lain plak jadinya.. macam kucar kacir sikit. kelancaran agak terganggu apabila beberapa perancangan penggunaan alatan elektronik tidak dapat di sediakan dengan sebaiknya. kelengkapan pun kurang. sepatutnya bila wakil rakyat datang, prop dan kelengkapan lain mesti di sempurnakan sesempurna yang mungkin. tapi yang terjadi sebaliknya…
banyak aturcara yang dipinda pada saat akhir…

bung

apapun, saya tetap dengan tugas jurugambar… tapi tak dapat juga nak buat seperti apa yang dirancang. em… tak boleh la nak salahkan keadaan… tapi strategi yang saya gunakan untuk majlis ni tak berkesan. bagi meng’cover’ kelemahan, saya bnyk shot wajah peserta pulak bila ada ruang yang mengizinkan. macam candid la lebih kurang… dapat lah sikit… sini saya paparkan gambar utk kawan2 komen… yang saya paparkan ini bukanlah gambar yang terbaik… tapi untuk penceritaan pada entry ke-2..
kamera...

9 comments
  1. saNi said:

    kooL sgt dah nie..hebat dah..kreatif La…macam mane nak jadi kreatif ek..ehhe kiLAt tu gune pLug in daLam photoshop.. thanks…

  2. salam…..thanks singgah kt fp ambo…..
    tgh dok pk nk wat blog mane lak……
    stock gmbr mmg byk….cume tkde mood lg nk upload……

  3. baning said:

    Gambor besar no 1 tu best
    Nicely done

  4. arjuna said:

    aaiii…layan 100-400mm nmpak…aku pn x dpt lg ni tuk memiliki senapang putih..akan ku usahakan juga.pic smart bro!!

  5. good manipulation….. tahniah! gambar lain pun best… aku suka yg no2..

  6. saNi said:

    thanks for the suppot utk enciksani wordpress…

  7. salam cigu. terima kasi melawat blogku. cigu, mohon kebenaran ambil gambar dalam post ‘Seminar Motivasi Pelajar’ ni. tekejut bapaku ada dalam gambar! hahaha bapaku yg duduk di sebelah kanan si Bung’kak’ tu – butak², pakai spek baju kelabu – presiden Majlis Permuafakatan PIBG Nasional daerah kinabatangan – si sarjan hehehe. aku ambil aah cigu gambarnya. nanti aku promo blog cigu & hasil penangkapan cigu – ur works worth a million la cigu! salute!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: