Bulan..

dah lama teringin nak ambik gambaq bulan sebenarnya.. tak pakai tripod pun.. mana saya letak tripod tatau.. cari tak jumpak..
Bulan

6 comments
  1. mshafie said:

    cantik dan sharp..lebih sharp berbanding powershaots yang saya gunakan (mmglah..bukan DSLR)
    Kalau kita nak shot bulan ni kita kena ikut pergerakan dia..sebab dia takkan semestinya duduk stay kat centre focus kamera..kita yang kene adjust kamera macam buat panning shots sebab bulan ni berder mengikut masa..

    apapun tahniah sebab berjaya dapat shot yang cantik..

  2. c-no said:

    tripod hang ada kat fajar…last balik sem ari tuh aku nampak. superb moon shot. tak pakai tripod, details tak ilang, exposure pun balance.baguih..baguih.

  3. best gak kan…tak pernah terfikir nak shoot bulan ni…
    akan ku cuba satu hari nanti hehehehe

  4. ok la tu baru, tangan tarak gegar punyo

    Entryku kali ini

    Malam-malam memasang lukah
    Berhati-hati ditengah jalan
    Daku kembali mengatur langkah
    Mengejar hari-hari yang jauh ketinggalan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: