Salam Aidil Fitri

2
3

Buat saudara, teman, kawan dan kenalan yg selalu menziarahi bolg ini, saya sekeluarga mengucapkan SALAM AIDIL FITRI, MAAF ZAHIR DAN BATIN.. terlanjur bucara, terkasar bahasa… harap mafkan.. tak sempat lagi nak update blog oleh kerana tugasan yg bertimpa2. ruang masa yg amat terhad. mmg saya ingin sangat berkongsi pengalaman bertugas menjaga UPSR di pendalaman kinabatangan.. nnt saya cuba postkan.. skolah yg hanya ada 3 orang murid, 2 calon UPSR, 2 keluarga, 3 orang guru, 3 orang pengawaas UPSR. hehehe… apapan, sambutlah Perayaan ini dengan penuh keinsafan. penuh rasa rendah diri, penuh rasa gembira. gembira menyambut kemenangan melawan nafsu dlm ramadhan. melawan tabiat buruk untuk di tinggalkan apabila keluar dari Ramadhan. semoga berjaya untuk dunia dan akhirat…

16 comments
  1. syawal semakin menjelang tiba..
    pasti, kehadirannya.. akan dapat mengeratkan lagi..
    hubungan silaturrahim buat semua.
    mendekatkan pada yang jauh…
    ramadan yang penuh pengertian ini,
    mula menghampiri akan penghujungnya..
    selamat menyambut hari lebaran yang
    bakal menjelang tiba..

  2. syawal semakin menjelang tiba..
    pasti, kehadirannya akan terus dapat mengeratkan lagi..
    hubungan silaturrahim buat semua.
    mendekatkan pada yang jauh…
    ramadan yang penuh pengertian ini,
    mula menghampiri akan penghujungnya..
    selamat menyambut hari lebaran yang
    bakal menjelang tiba..

  3. ::: askm bro razzaqq wasssuuupp? comel jugak tengok gambar bro isteri & azra yg masih kecil lagi itu.. very2 nice picture.. amacam bro mengajar di perantauan? moga2 bro mendapat byk pengalaman di sana & dapat juga berpindah tinggal bersama dgn isteri & azra.. alhamdulillah sekolah cuti panjang kan raya ni, bolehlah dinikmati sepuas-puasnyer beraya di samping keluarga di semenanjung.. bro saya sukeee laa tengok teknik editing bro pada sesetengah gambar di blog bro nih terutama gambar itu diedit spt gambar lama berlapuk2, awesomeee..

    ~ selamat hari raya Aidilfitri bro razzaqq😀 maaf zahir batin..

  4. meorjay said:

    Salam
    Selamat menyambut hari raya aidilfitri..maaf zahir & batin
    Semoga lebaran ini lebih bererti buat anda sekeluarga
    :: Terima kasih kerana sudi mengunjungi fp abg meor

  5. malaszz said:

    salam lebaran utk razaqq sekeluarga………..
    moga berbahagia dan bergembira bersama y tersayang di syawal yg memeberi seribu erti kpd muslimin & muslimat………..insya allah.

  6. JuhaLens said:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri..Maaf Zahir & Batin
    Rumah Baru skang nie…
    Azra pun dah besar.Pasti penuh duit raya di kocek
    tahun nie…
    Semoga berbahagia hendaknye……..

  7. Kinokuniya said:

    Assalamualaikum Razaqq….

    Selamat hari raya aidilfitri….kami baru je sampai Sandakan ni…baru dapat online…hahahah esok kami balik ke KK…hang bila balik Sabah?Singgah la rumah kami b4 balik sandakan

  8. Asheem Hj Attip said:

    Salam….selamat hari raya maaf zahir & batin.
    semoga bergembira di hari lebaran.
    Balik Kinabatangan jgn lupa turunkan ckit ilmu fotografi pda saya yg baru belajar ni.:)

  9. Salam aidilfitri…moga2 lebaran ini hari yang paling bahagia buat saudara sekeluarga hendaknya…

  10. Salam Eidul Fitr & maaf zahir batin dari kami sekeluarga. Btw, nice portraiture. Ske 1st pix!😉

  11. izzo said:

    Selamat Hari Raya Aidilfitri!!

  12. Salam kembali..
    Semoga semuanya ceria kembali…
    Alhamdulillah..
    Nanti gambar azra masuk blog Tok Ngah Zan pulak ..ok
    Tunggu dan lihat
    Anak Bapak..

  13. tentunya pengalaman itu amat menarik utk dibaca nanti. saya tunggu update dr anda.

    Entryku kali ini

    Kampong halaman menggamit mesra
    Buat perantau yang jiwa tersiksa
    Kenangan Syawal masih terasa
    Meriah suasana gembira senantiasa

  14. Cekgu Ct said:

    Salam… best tengok & baca blog anda… sbb ada crita pasal daerah kinabatangan…jarang ada org nk bercerita psl tempat terpencil ni…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: