Bersamamu…

azra

Hai… Cinta.. Dengarkanlah, aku ingin berbicara…
Tentang aku dan kamu.. tentang cinta ku padamu…
Aku memang lelaki.. yg amat mencintai mu.. seorang isteri..
Dengan mu.. aku rasakan apakah cinta…
Bersamamu, ku rasakan cinta.. bersamamu kurasai rindu…
Bersamamu ku biasa jatuh hati… bersamu ku rasakan sesuatu…
Dan tak pernah kurasakan sebelumnya…
Kini hanya ku teringatkan perasaanku..
Tentang perasaan ku kepada dirimu.. yg semakin hari semakin menjadi-jadi…
Hati ku sudah memilih kamu menjadi.. separuh nafasku dan separuh jiwaku..
Kamu menjadi sebahagian hidupku..

Dok edit2 gambaq wedding, skali skala, buat lah sikit gambaq insan terchenta yg jauh. Gambaq azra atas tu, waktu pulang ke perlis dari KL. singgah kat hentian tapah kot.. waktu dia bangun tdo.. mamai2 lagi.. suruh dia pose kat atas kerusi.. hehe.. nampak macam dia malas nak layan kamera dan itu lah yg aku harapkan dari dia.. gambar satu lagi, mmg pakai kamera G10 jah.. seronok pakai G10 sbb kecik dan mudah di bawa kemana2.. boleh letak lampu denyar 580EX II lagik kat atas dia.. heheh… lagi berapa minggu nak balik.. bulan 4 ni baru lah boleh isi borang pertukaran balik ke semenanjung.. tak sabar nak tukar.. dah plan macam2. apapun semua yg Allah susun untuk aku, itu lah yg terbaik… satu lagi, gambar obor2 yg aku shot.. yg nih lah rasa cantik sikit pun.. saja2 nak share.. tak lah cantik mana pun… enjoys!!!
1

Razaqq Ghazali | Reka Lencana Anda

1 comment
  1. Ambo said:

    Selamat pulang ke Perlis..saya pun berhajat nak pindah ke Politeknik Arau

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: